Юніформ агрі - це
Система обліку та управління молочно-товарною фермою

Ювілей співпраці АВМ та Юніформ-Агрі із Сумським НАУ!

Наш перший ювілей!

Факультет ветеринарної медицини СНАУ забезпечує своїх студентів не тільки якісною освітою, а й подальшим працевлаштуванням у провідних українських лідерів АПК.
Одним з лідерів являється Асоціація виробників молока, метою якої є створення, збереження, відтворення та раціональне використання племінних ресурсів вищої генетичної цінності з метою поліпшення існуючої генетичної якості тварин, підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності галузі молочного тваринництва.. Це потужний гігант, який об'єднує навколо себе найкращих фермерів, займається зоотехнічним супроводом, ринком збуту продукції та захистом прав фермера.
Факультет ветеринарної медицини вже п'ятий ювілейний рік тісно співпрацює з Асоціацією виробників молока. Результатом співпраці є вивчення спеціалізованої голландської програми управління молочним стадом Юніформ - Агрі. Суть цієї програми полягає в тому, що студенти набувають практичних навичок з реальними базами даних і після вивчення даної програми студенти отримують сертифікати та мають можливість бути працевлаштованим з достатньо високою заробітною платою в господарствах Асоціації виробників молока по всій Україні. В Сумській області – СТОВ «Вітчизна» та СТОВ «Велетень».
Від АВМ Юніформ-Агрі на факультеті ветеринарної медицини декан факультету, к.в.н., доцент О.Л.Нечипоренко та кандидат ветеринарних наук, доцент Калашник О. М. отримали подяку за підготовку високоякісних кадрів для молочної галузі та 5 років тісної співпраці. Окрема вдячність студентству факультету ветеринарної медицини Сумського НАУ за участь у проектах АВМ.
Користуючись нагодою на факультеті була проведена відкрита лекція з ІТВМ щодо управління молочно-товарною фермою з використанням програми Юніформ Агрі.
Треба відмітити, що СНАУ – один з перших навчальних аграрних вузів, який розпочав масштабну співпрацю по всіх напрямках з Асоціацією та постійно приймає активну участь у всеукраїнських та міжнародних молочних конгресах.